Házirend

Molly Apartman-Házirend

Kedves Vendégeink!

Szeretettel köszöntjük Önöket apartmanunkban! Kérjük, hogy az Önök kellemes pihenése érdekében az alábbiakban foglaltakat tudomásul venni, illetve betartani szíveskedjenek.

Az apartmanban kizárólag a megrendelésben egyeztetett számú személy tartózkodhat. A szálláshely belső és külső részébe szigorúan tilos beengedni olyan személyeket, akik nem használói annak a szállásegységnek.

A szálláshelyet az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni, későbbi érkezés esetén egyeztetés szerint. Távozás az utolsó eltöltött éjszaka után délelőtt 10 óráig. Érkezéskor és távozáskor az üzemeltető a helyszínen tartózkodik.

Érkezéskor a vendég köteles az üzemeltetőnek átadni adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány) és a helyszínen fizetendő összeget. Vendégeink az apartmant csak a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el.

A békés környezet fenntartása érdekében kérjük a helyi rendelet betartását, mely tartalmazza, hogy naponta 22 órától reggel 7 óráig szabadban, nyitott ajtójú vagy ablakú helységben a csendet hangos énekléssel, zenéléssel vagy más módon zavarni tilos.

Berendezési tárgyakat és textíliákat az apartmanból kivinni tilos!

A vendégek felelősek az apartman tisztaságáért, valamint ezt a tisztaságot kötelesek megőrizni. Hosszabb tartózkodás esetén az üzemeltető heti egyszeri alkalommal takarítást, ágynemű cserét és törölköző cserét biztosít.

Az apartman felszereltségét az alábbiak nem képezik: vasaló, vasaló deszka, cipő ápoló, esernyőá, valamint varró készlet.

Kérjük az apartman épületét, eszközeit rendeltetésszerűen használni, a tűz- és balesetvédelmi szabályokat betartni. Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával. Mielőtt ott hagyják a tűzrakó helyet, győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották. A rendelkezésre álló tűzifán és papíron kívül más anyag égetése szigorűan tilos!

A házban szigorúan tilos a dohányzás! Legyenek szívesek a kertre vagy a teraszra korlátozni, valamint acsikkeket a hamutatóban elhelyezni. A szemetet kérjük a szemetes zsákba gyűjteni, és a kukába elhelyezni. A szemétszállítás csütörtöki napon történik.

A gondatlanságból vagy szándékosan okozott kárt a károkozó vagy annak törvényes képviselője köteles jelezni és megtéríteni.

Az apartman területére behozott szeméyles értéktárgyakért  (pl. ékszer, készpénz) felelősséget nem vállalunk. A vendég köteles vigyázni személyes értékeire, holmijára, amennyiben a szálláshelyen hagyja őket, vállalja a felelősséget eltűnésükért. Ez a felelősség az üzemeltetőt nem terheli. Amennyiben elhagyja a szállást, köteles bezárni az ablakokat, ajtókat.

Az apartman területére semmilyen állat nem hozható be.

Kérjük vendégeinket, hogy az apartmanban tapasztalt bármilyen meghibásodást az üzemeltetőnek haladéktalanul jelezni szíveskedjenek. Amennnyiben valamilyen rendellenességet észlelnek, az esetleges komoly károk megelőzése érdekében szíveskedjenek azt a szállásadónak haladéktalanul jelezni a következő telefonszámon:

Kis Szilárd +36209254373, illetve Kisné Vas Renáta +36205640829.

Az apartman internettel felszerelt.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Kellemes pihenést kívánunk!